"Tahan teid hoiatada! Nimelt täna (eile - toim.) kell 16:00-16.15 Tuuleveski ja Pärituule tänava ristmikul toimus intsident kus tumedasse riietunud mees viskas 16-aastast tütarlast žiletitera taolise esemega, tekitades talle otsmikule haava. Mees oli seisnud tee ääres, tütarlaps hakkas temast mööduma ning äkitselt tundis otsmikul teravat valu, noormees oli kohe jooksu pannud väga kiiresti(kui tüdruk pea tõstis oli mees juba ~50m eemal), ja kuna neiu ehmatas, jooksis ka tema otsejoones koju," seisab noore naise tehtud postituses.

"Palun hoiatage ka oma tuttavaid, kes meie rajoonis elavad, see ei pruugi olla küll teab mis suur haav, aga inimene kardab nüüd oma enda kodust väljuda ja kes teab, mida see inimene järgmisena võib teha, sest tavaliselt saavad sellised inimesed ainult indu juurde, kui näevad, et on põhjustanud teistele valu. Jube on mõelda, et mu enda väike 10-aastane õde jalutab tavaliselt sellisel kellaajal koju..."

Tänase seisuga ei olnud politseile juhtumi või sarnaste juhtumite kohta ühtegi teadet tulnud.

Politsei teatel on aga info nendeni jõudnud ja selliseid ohtlikke signaale võetakse vägagi tõsiselt. Kuigi kriminaalmenetlust pole veel algatatud, tegeletakse siiski sellega, et ilma menetluseta vöimalikult palju välja selgitada ning tagada, et piirkond oleks turvaline ja sarnaste sündmuste kordumist vältida.

Samuti sai politsei ka reede pärastlõunal kontakti kannatanu emaga ning selle asjaga tegeletakse aktiivselt edasi.

Politsei paneb ka südamele, et kui toimub misiganes rünne kellegi vastu, siis on tähtis sellest politseile koheselt teada anda. Praktika näitab, et politsei saab neid tegelasi ka kätte, aga kui rünnakust vöi muust intsidendist koheselt teatada, on see lihtsam ja on ka lootus tegija kohe kätte saada.