Täna kella 20.30 ajal märkas tähelepanelik liikleja Peterburi teel sõiduautot BMW, mille sohver kahtlaselt vingerdas ega suutnud sõiduki sirgjoonelise juhtimisega kuigi edukalt hakkama saada. Mees otsustas sõidukile järgi sõita, olles samal ajal häirekeskusega ühenduses, kirjutab Põhja prefektuur Facebookis.

Patrullidele edastati koheselt info joobekahtlusega juhist ning viis minutit hiljem peeti sõidukijuht Lasnamäel Liikuri tänaval kinni. Narko kiirtest osutus positiivseks ning näitas kokaiini tarvitamise jälgi, mistõttu viisid politseinikud mehe haiglasse, kus teda ootab ees täiendav ekspertiis.

Politsei tänab tähelepanelikku ja hoolivat inimest, kes mitte ainult ei helistanud politseisse, vaid võttis ka vaevaks veenduda, et sõidukijuhi teekonnale teevad lõpu politseinikud ning mitte mõni puu, post või teine sõiduk. Tänu sellisele tegevusele hoiti ära võimalik raskete tagajärgedega liiklusõnnetus. Kui märkad kahtlase sõidustiiliga juhti, helista alati ja kohe 112, paneb politsei südamele.