Kohus mõistis Illar Ringi (41) ja Andrus Eriku (33) süüdi suurkelmuses ning määras esimesele kolme aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse ning teisele koos tema varasema kandmata karistuse liitmisega kokku kuue aasta, nelja kuu ja 19 päeva pikkuse vangistuse, vahendavad ERR uudised.

Kohtuvaidluses nõudis Lääne ringkonnaprokurör Aarne Pruus Ringile ja Erikule suurkelmuse eest nelja-aastast vangistust. Kuna Erikul oli varasemast ajast kandmata karistus kaks aastat, 10 kuud ja 19 päeva, siis palus prokurör selle liita tema süüdimõistmisel uuele karistusele.

Lääne ringkonnaprokuröri Aarne Pruusi süüdistuse järgi sõitis Sularahakeskuse inkassaatori vormiriietuses Ring mullu 2. novembri hommikul kaks päeva varem Salongi poolt Elvast ostetud Ford Courieri kaubikuga Raplas Tallinna maanteel asuva SEB pangakontori juurde ning sisenes kell 10 kontorisse.

Sularahakeskuses varem töötanud ning oma tööülesannete tõttu samas kontoris ka raha järel käinud Ring sai tellerilt viperusteta kätte ligi kolm miljonit krooni ning lahkus viivitamatult teda kontori lähedal ATV-ga oodanud Salongiga.