Praeguse seisuga ei ole oma edasikaebamise soovist teada andnud ja ilmselt seda ka ei tee vaid eeluurimises oma karistuse ära kandnud ärimees Peeter Palusaare ning tema firma Kaupmehe Arenduse OÜ esindaja, ligi viieks kuuks vangi mõistetud endine Tallinna Kristiine linnaosavanema asetäitja Aleksander Raide esindaja.

Teiste füüsiliste ja juriidiliste isikute kaitsjad on oma edasikaebamise otsusest teada andnud ning apellatsiooni esitamiseks on neil 15 päeva pärast otsuse väljakuulutamist ehk järgmise reedeni.

Tallinna linnaametnik Ivo Parbusele mõisteti läinud reedel pistise küsimise eest karistuseks kaks aastat ja kuus kuud vabadusekaotust. Parbusega samas kriminaalasjas kohtu ees olnud Raivo Undi (50), Tallinna Farmaatsiatehase AS-i, Peeter Palusaare (42), Kaupmehe Arenduse OÜ, OÜ Woody, OÜ Metsailu, OÜ Constancia, AS-i Merko Ehitus ja Aleksander Raide tunnistas kohus süüdi pistise andmises, Toivo Susi (56), TLS Invest OÜ ja Tõnu Kortsu tunnistas kohus süüdi korduvas pistise andmises ning Elmar Sepa (52) ja SA Jüri Vilmsi Sihtkapitali tunnistas kohus süüdi pistise andmisele kihutamises ja sellele kaasa aitamises.

Kõik eraisikutest süüdistatavad, peale eeluurimises oma karistuse ära kandnud Peeter Palusaare, vahistati ja viidi vangi otse kohtusaalis.

Lisaks peavad juriidiliste isikutena tasuma rahalise karistuse AS Merko Ehitus summas 300 000 eurot, OÜ Metsailu summas 100 000 eurot, OÜ Constancia summas 200 000 eurot, OÜ Woody summas 200 000 eurot, Tallinna Farmaatsiatehase AS summas 200 000 eurot, Sihtasutus Jüri Vilmsi Sihtkapital (pankrotis) summas 200 000 eurot, TLS Invest OÜ summas 100 000 eurot ja Kaupmehe Arenduse OÜ summas 50 000 eurot.

SA-lt Jüri Vilmsi Sihtkapital mõisteti välja ka konfiskeerimise asendamise korras konfiskeeritava vara väärtusele vastava summana 51 129,32 eurot.