Põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik ütles Delfile, et politsei sai pühapäeva öösel kell 3.04 teate, et kolm meest lööb neljandat. Kuigi Delfi andmetel oli peksjaid suisa viis, siis politsei andmetes pole praeguse seisuga peksjate arv muutunud.

Hetkel pole kuigi palju andmeid selle kohta, millest peksmine alguse sai. „Ta oli joobes olekus kõndinud ja esialgse info järgi tekkis sõnelus, mis kasvas kakluseks,” lausus Kuik, kelle kinnitusel oli peksmisel ka tunnistajaid, kes pole veel aga ütlusi andnud. Eilse info järgi istusid peksjad pärast vahejuhtumit autosse ja sõitsid minema.

Peksjatest maha lamama jäänud kannatanu viidi sündmuskohalt haiglasse, kus selgus, et mehe tervisekahjustused polnud rasked ega eluohtlikud. Mingil põhjusel muutus mees politsei andmetel haiglas meedikute suhtes agressiivseks. Mõni tund hiljem lubati ta raviasutusest koju.

Täna alustas politsei juhtunu uurimiseks kriminaalmenetlust kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi alusel. Seni pole kedagi kahtlustatavana kinni peetud ega üle kuulatud.