Kõige kauem politsei leheküljel olevatest inimestest on kadunud olnud inimese tapmise eest kahtlustatavana tagaotsitav Afrail Alijev (sündinud 1942), keda politsei otsib taga juba 2001. aastast. Politsei on varem väljendanud arvamust, et Alijev viibib juba aastaid Venemaal.

Talle järgneb Andrei Ivanov (sündinud 1955. aastal), kes on varem kolmel korral kriminaalkorras karistatud ning on tagaotsitav kahtlustatavana mõrvas ning raske tervisekahjustuse tekitamises. Ivanov lahkus samuti Eestist 2002. aasta mais Venemaale, aga võib aeg-ajalt külastada Eestit.

Andrei Ivanov on ca 170 cm pikk, iseloomult väga kergesti ärrituv, tal on paremale õlale tätoveeritud kass mütsi või kaabuga.

2007. aasta jaanuarist on aga tagaotsitav Veljo Sedrik (s. 1953), kes on kahtlustatav 2005. aastal toime pandud tapmises. Ärimees Sedrikut kahtlustatakse nimelt allilmasidemetega Kauri Koppeli mõrvas. Väidetavalt läks Koppel 2005. aasta 11. novembri pärastlõunal kohtumisele Sedrikuga, kuid ta leiti aga hiljem mahalastuna. Tüli põhjuseks olevat olnud meeste omavaheline laen. Politsei teatel on 1953. aastal sündinud Sedrik 170 sentimeetrit pikk ja tüseda kehaehitusega.

Lõuna prefektuuri Võru kriminaaltalitus otsib aga 2010. aasta veebruarist taga kohtuotsuse täitmisest kõrvale hoidvat Silver Leesi (s. 1985), kes ei ole asunud kandma karistust.

Lees põhjustas 2007. aastal alkoholijoobes olles avarii, milles hukkus 14-aastane tüdruk. Traagiline õnnetus ­juhtus ööl vastu 16. augustit kella 23.30 ja 1 vahel, kui Uue-Antsla kultuurimaja juurest külakeskuse poole sõitev Silver Lees kaotas ohtlikus kurvis oma Opel Omega üle kont­rolli. Juhitavuse kaotanud auto paiskus teeäärselt muldvallilt õhku ning rullus üle katuse. Sündmuskohal hukkus kaassõitja, 14aastane tütarlaps, kes polnud kinnitanud turvavööd ja paiskus autost välja. Tema surnukeha leiti hiljem vallitagusest tiigist.

Lees võttis kohtus autojuhtimise omaks. Eeluurimise ajal oli ta seda eitanud, öeldes, et roolis oli hoopis õnnetuses hukkunud tütarlaps. Samas väitis ta kohtuistungil, vastupidi prokuröri süüdistusele, et oli õnnetuse ajal kaine, kuid väsinud ja jäi roolis magama.

2010. aasta märtsist on aga tagaotsitav Armen Oganesjan (s. 1964), kes on kahtlustatav tahtlikus tapmises. Eskpress kirjutas koostöös politseiga juba 2004. aastal, et keskkriminaalpolitsei otsib teda taga seoses politseiniku tapmisega Narvas Siiversti alevikus 1999. aastal. Siis tapeti automaadivalanguga Narva arestimaja autojuht Juri Lihharev, põhjuseks äriasjad. Oganesjan oli tõenäoliselt Lihharevi tapmise organiseerija. Väidetavalt maksis armeenlasest ärimees tapmise eest 1400 USA dollarit.

Politsei otsib aga 2011. aasta detsembrist taga Algis Burkevicsit (s. 1982), kes hoidub kõrvale kohtuotsuse täitmisest. Mees mõisteti nimelt süüdi grupiviisilistes varavastastes kuritegudes ja karistati üldkasuliku tööga.

Lõuna prefektuuri Valga kriminaaltalitus otsib aga 2012. aasta algusest taga kohtueelsest menetlusest kõrvalehoidvat Gunnar Simanist (sünd 1971.). Simanis on olnud ka varem kohtu all süüdistatuna 80-aastase naise tapmises. Kusjuures Simanise juhtum oli meeldejääv, sest koos kaasosalistega toime pandud mõrva eest 2000-ndate algul istusid paar aastat vangis kolm süütut meest. Alles hiljem tunnistasid Simanis ja tema bande roima üles. 2010. aastal põgenes ta aga Viru maakohtu istungilt, ning ta tabati hiljem Inglismaal.

Eesti tagaotsitavate tabeli "pesamuna" on aga 1992. aastal sündinud Dan Keeroja, kes hoidub kõrvale kriminaalmenetlusest. Keerojat on taga otsitud alates 2012. aasta suvest ning teda kahtlustatakse isiku-ning varavastastest kuritegudes.

Kõigil, kel on teavet kirjeldatud meesterahvaste asukoha kohta või oskavad anda abistavat infot nende leidmiseks, palutakse ühendust võtta lühinumbril 112.