Delfi videolt on näha, kuidas pühapäeva õhtul sõitsid mitu autot Ülemiste keskuse parklas ringiratast ja driftisid aegajalt. Kuigi aeg oli suhteliselt hiline, siis on märgata, et läheduses on ka teisi, pargitud sõidukeid, mis teeb sellise tegevuse ohtlikuks juhtidele endale.

Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juht Valdo Põder ütles Delfile, et politsei sai pühapäeval ainuüksi Põhja prefektuuri tööpiirkonnas ligemale 20 väljakutset parklates ja teistes avalikes kohtades manööverdavatest või kiirendavatest autodega seltskondadest, kelle tegevus häirib maa- või parklaomanikke ning ümberkaudseid inimesi.

"Sündmuskohale reageerinud politseipatrull saab kohapeal fikseerida rikkumise, kui see ilmneb. Tihtipeale on politsei saabumisel autod lahkunud või keelatud tegevuse (näiteks parklaalal kiiruseületamise) lõpetanud. Avalikus kohas tuleb järgida avalikku korra häid tavasid ja liikluseeskirju ning kui on soov harjutada erinevaid sõiduvõtteid ning oma sõiduoskusi, siis tuleb valida selleks ettenähtud koht. Linnaliikluses tekitab selline käitumine mitmeid liiklusohtlikke olukordi ning häirib kaasliiklejaid."