Politsei sai täna hommikul kella 7.40 ajal teate, et Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia tee 44. on kraavis halli värvi sõiduauto.

Sündmuskohal käinud politseinikud selgitasid, et tee kraavis oli sõiduauto Kia Sorento, millel uksed lukustatud. "Sõiduki juures kedagi ei viibinud ning sõiduk ise liiklust ei seganud. Sõiduk oli väliselt terve ning arvatavasti libedusega lihtsalt teelt välja sõitnud," täpsustas PPA Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk.

Praeguseks hetkeks on omanik sõiduki õnnetuse paigalt ära viinud. Kohapeal viibinud Delfi fotograafi sõnul oli auto jälgedest näha, et Imavere poolt tulnud auto kaldus vastassuunavööndisse ning sealt omakorda kraavi. "Õnneks sel hetkel ei tulnud kedagi vastu," kirjeldas fotograaf.

Teeolud olid fotograafi sõnul antud teelkõigul head olema. Pealtnägijate sõnul on juhtunust ka politseid teavitatud, õnnetuse täpsemad asjaolud on väljaselgitamisel.

Politsei tuletab meelde, et kui liiklusõnnetuses keegi vigastada ei ole saanud ja kolmandatele osapooltele ei ole kahju põhjustatud, siis ei ole kohustust politseid sündmuskohale kutsuda ega juhtunust teavitada. Sellisel juhul kui teelt välja sõitnud auto liiklust ei sega, otsustab omanik ise millal ja kuidas ta selle sealt ära transpordib.