Laupäeva öösel kella 1.40 paiku sai politsei väljakutse Tallinnasse Nunne tänaval asuvasse restorani Avatar. Esialgsetel andmetel oli restorani töötaja, 48-aastane mees löönud noaga 38-aastast meest kõhtu. Kiirabi viis viga saanud mehe haiglasse, kus tema vigastused on selgitamisel.

Politseipatrulli saabumisel oli lööja end restorani lukustanud ning keeldus korrakaitsjatele ust avamast, mistõttu olid päästetöötajad sunnitud ukse maha lõhkuma.

Politseinikud pidasid vägivallakuriteos kahtlustatava kinni ning viisid ta ütluste andmiseks jaoskonda. Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist.

Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonna juhi Kaido Saarniidu sõnul toimus sel nädalavahetusel mitu konflikti, mis kasvasid üle vägivallaks ning mille tagajärjel said inimesed vigastada. Paljude selliste juhtumite, nagu ka eeltoodud loo puhul, on üheks märksõnaks alkohol ja sellega liialdamine, selgitas Saarniit.