Häirekeskus sai teate reka ja traktoriga liiklusõnnetusest Tallinna-Pärnu-Ikla maantee 21. kilomeetril kell 20.52, ütles Põhja prefektuuri pressiesindaja Delfile.

Esialgsetel andmetel liikusid nii veoauto Mercedes-Benz Actros kui lumetraktor JCB Pärnu poolt Tallinna suunas, kui ühel hetkel seni teadmata põhjustel riivas veok lumetraktorit. Kokkupōrke tagajärjel paiskus traktorist välja juht Jaano (38), kelle käsi jäi sõiduki vahele kinni. Mees sai raskeid vigastusi ning ta viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Veoki roolis oli 28-aastane mees.

Kõik õnnetuse täpsed asjaolud selgitab välja uurimine.

Teeolud on sündmuspaigal lumised ja libedad, mistõttu tuletab politsei kõikidele liiklejatele meelde, et sõidukiirus tuleb valida vastavalt ilmastiku- ning teeoludele. Rohke lumega võib tee olla libe ning nähtavus raskendatud, mistõttu tuleb sõidukijuhtidel olla ettevaatlik, sõita rahulikult ning olla eriti tähelepanelik.

Õnnetuspaigas oli liiklus häiritud ning seal kehtis kiirusepiirang.

Delfi lugeja, kirjelda või pildista õhtuseid ja öiseid teeolusid! Ootame fotosid, videoid ja lugusid aadressidel rahvahaal@delfi.ee või vihje@delfi.ee!