Majaelanike sõnul ei saanudki tegemist olla gaasiplahvatusega, sest gaasipliiti korteris ei olnud. Delfi fotograafi sõnul oli kohapeal juba hommikul kuulda, et tõenäoliselt plahvatas korteris ikkagi lõhkeaine, arvatavalt granaat.

Vanem daam kõrvaltrepikojast teadis rääkida, et tema kohalt neljandal korrusel pussitas kuu tagasi "üks must mees" oma naise ära. Daami sõnul magab ta juba ammu tabletiga ja seepärast ei kuule ega näe öösel midagi, enda sõnul sai ta plahvatusest teada alles hommikul naabritelt.

"Ka tapmisest lugesin ajalehest," nentis vanaproua.

Kuigi nähtavalt on granaat lõhkunud ära ainult aknaklaasi (pakettaknal tundub olevat purunenud ainult väline kiht) ja võib tunduda, et granaat visati kööki väljast, siis põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Arno Põder kinnitas Delfile, et granaat tuli siiski korterist seest.

Delfi fotograafi sõnul oli hommikupoolikul näha juba kõva sagimist: üks vanem daam vaatas aknast välja ja veel üht naisterahvast oli näha köögis istuvat. Korteri kohal elav vanapaar aga rääkis, et tulid õhtul suvilast koju ja ei saanud enam tuppa. "Alles kella 4 paiku öösel lasti majarahvas koju tagasi."