Põhja prefektuuri pressiesindaja kinnitusel pidasid Põhja prefektuuri politseinikud eile pärastlõunal tänu tähelepanelikule inimesele kinni 29-aastase Kristjani, kelle sõidustiil äratas kahtlusi juhi kainuses.

Kontrollimisel selgus, et varemgi liiklusseaduse rikkumise eest karistatud mehel puudus juhiluba ning kuna ta oli selle puudumisel juba korduvalt autot juhtinud, alustati mehe suhtes kriminaalmenetlus KarS § 423 lg 1 järgi.

Juhi võimaliku joobe selgitab ekspertiis.

Viimati oli Kattai liiklusrikkumistega seoses kohtu ees septembris.

Eelmise aasta juulis otsustas Harju maakohus Kristjan Kattai tagasi trellide taha saata, sest 2013. aasta detsembris enne tähtaega vanglast vabastatud mees eiras elektroonilise järelevalve tingimusi.

Kattai sai laiemale avalikkusele tuntuks 2009. aasta 7. septembril, kui ta sõitis oma BMW X5ga Tallinnas Sõpruse puiesteel maha trolliliini posti ja pärast seda kakles sündmuskohale tulnud politseinikega. Selle teo eest mõisteti talle 1100 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd.

Kurikuulsat Bemmi-Kristjanit ootas taas kohtutee (63) 18. veebruar 2011
2010. aasta augustis peeti Kattai kinni samuti kaklemise pärast. Ühe pealtnägija sõnul lõi mees kella 4-4.30 vahel Tallinnas Venus Clubi juures kahte naist ja ühte meest. Kui politseinikud kohale tulid, lõi ta nende silme all veel ühte inimest, kes ka politseile avalduse kirjutas.