Lapse vigastamisega lõppenud õnnetus toimus eile kella kaheksa ajal Tallinnas, kui 43-aastane Semjon ei pannud tähele ees peatunud Toyota Versot ning sõitis sellele tagant otsa. Kokkupõrge toimus Ehitajate tee ja Keskuse tänava ristmikul. Toyotat juhtis 44-aastane Innar ja autos viibis ka 14-aastane poiss. Laps toimetati Tallinna Lastehaiglasse, kus tema vigastused on selgitamisel.

Vanainimese haiglasse sattumisega päädinud õnnetus juhtus eile kella poole kahe ajal Tallinnas Majaka tänaval. Sõiduauto keeras trammiteele ja hakkas trammiteel tagurdama. Trammijuht, 61-aastane Jelena, oli sunnitud jõulisemalt pidurdama ja seetõttu kukkus trammis 76-aastane Galina. Reisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kolmas liiklusõnnetus toimus eile kella nelja paiku Narvas Vahtra-Rahu tänavate ristmikul, kus sõiduautot Honda Civic juhtinud 21-aastane Maksim ei valinud õiget sõidukiirust ja ei hoidnud ees sõitva sõiduki suhtes piisavat pikivahet. Seetõttu ei tulnud ta juhtimisega toime ning sõitis otsa ees seisma jäänud sõiduautole Volkswagen Vento, mida juhtis 32-aastane Dmitri. Volkswagenis viibinud kaasreisija, 53-aastane Nadežda ja Hondas viibinud kaasreisija, 21-aastane Deniss toimetati Narva haiglasse.

Politsei teatel tabati eile kaks narko- ja 10 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.