Politsei pressiesindaja Ruth Vilusaar sõnas, et 4.01 sai politsei teate, et Haapsalus Karja ja Kalda tänavate ristmikul on toimunud liiklusõnnetus.

Esialgsetel andmetel kaotas sõiduauto Peugeot juht oma sõiduki üle kontrolli ning sõitis teelt välja vastu tänavaposte ning maja ust. Juht lahkus sündmuskohalt. Politsei palub kõigil, kes juhtumit pealt nägid või omavad selle kohta lisainfot, ühendust võtta Haapsalu Politseijaoskonna telefonil 473 2820.

Ajaleht Lääne Elu vahendab, et liiklusõnnetus juhtus Haapsalu vanalinnas, kus sõiduauto Peugeot 207 kihutas kõnniteele ja sealt Epp Maria galerii ukse sisse. Varase ärkamisega majaelanik ütle Lääne Elule, et kuulis kell 4.19 kärgatust, nagu oleks müristanud ja tundis maja värisemist. "Vaatan aknast välja, tänaval jupid laiali, auto tagumine ots paistab," kirjeldas ta ja lisas, et kui ta välja jõudis, oli juht läinud. Pealtnägija pakkus, et auto tuli linna poolt otse. Ju tõusis jalakäijate tõkkelt lendu vastu posti ja inertsi jõul paiskus galerii uksest sisse. Kiirus pidi küll olema 80-100 km tunnis," ütles ta.

Töö kiire ja korralik. Epp-Maria Kokamägi galeriil on keskpäevaks uus uks juba ees.

Õnnetus Haapsalus
Õnnetus Haapsalus