"Sõitsime hommikul kella 8.30 paiku Pääskülast kesklinna poole ja Nõmme ujula juures oli tee peal kaks ilmselt narkojoobes noort meest, kellest ühel oli relv, millega ta autode poole vehkis ja ähvardas," rääkis Delfi lugeja.

"Autod jäid kõik seisma, sest nad hüppasid teele ja ähvardasid inimesi. Üks vanem naine lasi signaali, et eest tuleksid ja need kaks meest liikusid seepeale selle naise auto poole agressiivselt. Õnneks autod hakkasid kiirelt edasi liikuma ja keegi viga vast ei saanud. Politsei sõitis Jannseni poe juures vastu sündmuskohale," lisas lugeja.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Marie Aava ütles Delfile, et häirekeskus sai kell 8.28 tõesti teate, et kolm joobekahtlusega inimest jalutab Vabaduse puiesteel suunaga linna poole ning ühe naise nägu olevat vigastatud või verine. "Patrull läks sündmuskohale, võttis isikute andmed ja kontrollis neid – kõik tundus korras olevat," lausus Aava.

"Kui patrull sündmuskohale jõudis, olid nad bussipeatuses, ei olnud enam tee peal," märkis Aava. Häirekeskusesse helistanud inimene relvataolist eset ei maininud ja patrull seda samuti ei tuvastanud. Nii polnud politseil alust isikuid kinni pidada ja neil lubati bussi peale minna.

Lugeja sõnas, et ilmselt oli tegu samade isikutega ja rõhutas, et tema kaassõitja kinnitusel oli mehel käes tumedam relva meenutav objekt. "Mina nii selgelt ei näinud, sest juhtisin autot. Aga naljakas on see, et kuigi politsei väitis, et asi oli kontrolli all, siis need mehed hüppasid autoteele ja käisid autode vahel nagu noored kuked, ärplesid ja olid agressiivsed," hoiatas lugeja.

Aava kinnitas, et politsei midagi ohtlikku ei tuvastanud, aga tänas tähelepanelikke inimesi, kes ennast või teisi ohtu panevatest inimestest häirekeskusele teada annavad, kuna ka hommikuses juhtumis panid inimesed kahtlemata ennastki ohtu, kui teel kõndisid.

Nõmme elanikud, kui nägite sündmust pealt, siis kirjutage sellest aadressil vihje@delfi.ee või rahvahaal@delfi.ee!