Homme taganeb kõrgrõhuala Ukraina kohale, läänest lähenev madalrõhuala võib päeval Loode-Eestisse vihma tuua. Puhub lõunakaare tuul. Öösel on 10...17, päeval 19...25°C.

Pühapäeval valitseb madalrõhuala nii Lääne-kui Põhja-Euroopas. Edelavoolus saabuv õhk on niiske, kuid suhteliselt soe. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool hoovihma, on äikesevõimalus. Puhub lõunakaare tuul. Öösel on sooja 13...17, päeval 20...25°C.

Esmaspäeval tekib tõenäoliselt uus tsüklon kas Läänemerel või Rootsi rannikul, sellega liitub väike lainetsüklon, mis liigub üle Baltimaade ja toob rikkalikult vihma. Saju ja äikese tõenäosus on suur Edela- ja läänetuul tugevneb. Öösel on 15...19, päeval 19...23 °C.

Teisipäeval läheneb Skandinaavialt järgmine tsüklon. Puhub tugev edelatuul. Sajab vihma ja sadu on intensiivsem päeva ajal, päeval võib ka äikest olla. Puhub tugev edelatuul. Öösel on 12...17, päeval 16...21°C.

Kolmapäeval liigub tsükloni kese Soome peale. Sajuhoogusid võib rohkem olla Põhja-Eestis. Puhub tugev edelatuul. Öösel on 12...16, päeval 16...21°C.

Neljapäeval määrab ilma kaugeneva tsükloni tagala, kuid päeva jooksul läheneb uus tsüklon Musta mere lähistelt. Kohati sajab hoovihma. Tuul võib päeva jooksul põhjakaartesse pöörduda. Öösel on 8...15, päeval 15...20°C.

Reedel võib lõunatsükloni kese mööduda Peipsi tagant. Sajab vihma ja sadu on Ida-Eestis tugev. Põhjakaarte tuul võib tugevneda. Öösel on 12...16, päeval 14...19°C.