Tsükloni kese liigub teisipäeval üle Eesti itta. Tuul pöördub tsükloni tagalas saartel loodesse ja tugevneb, õhtuks tugevneb loodetuul ka põhjarannikul, tuuleiilid võivad rannikul küündida üle 20 meetrit sekundis. Sajab peamiselt lörtsi, pärastlõunal sadu alates saartest lõpeb. Õhutemperatuur on 0...+2 kraadi.

Kolmapäeval taandub tsüklon Venemaale, tagalas on pealetungil külm õhumass põhjalaiustelt. Puhub tugev loodetuul, aeg-ajalt ulatuvad tuuleiilid rannikul kuni 23 m/s. Mitmel pool sajab vähest lund, kohati tuiskab veidi. Õhutemperatuur on öösel 0...-5, õhtuks langeb kohati -8 kraadini.

Neljapäeval liigub tsükloni kannul läänest itta kõrgrõhuhari. Põhjatuul vaibub. Saju tõenäosus on väike. Õhutemperatuur on öösel -8...-13, kohati -17, päeval -3...-10 kraadi.

Reedel kujuneb uus kõrgrõhuala Skandinaavial ja seetõttu liigub järgmine tsüklon tõenäoliselt Läänemere lõunaosa kohalt kagu suunas ning selle lumesadu võib ulatuda vaid Liivi lahe ümbrusesse. Puhub võrdlemisi tugev idakaarte tuul. Külma on öösel -10…-16,Ida-Eestis kohati -18...-20, päeval -4...-11 kraadi.

Laupäeval määrab ilma kõrgrõhuala idaserv. Saju tõenäosus on väike. Külma on öösel -9…-15, Kagu-Eestis kuni -18, päeval -1…-8 kraadi.

Pühapäeval tugevneb arktilises õhus tekkinud uus kõrgrõhuala Skandinaavia ja Soome kohal ning laieneb ka lõuna poole. Puhub kirdetuul. Rannikul võib kerget lund sadada. Külma on -8…-17, päeval -6...-11, Ida-Eestis -13 kraadi.

Esmaspäeval külm kõrgrõhuala püsib. Tuul on nõrk. Külma -15...-20 kraadi, päeval on -8...-14 kraadi.

Teisipäeval määrab ilma arktilise kõrgrõhuala lõunaserv. Külma on öösel -20...-25, päeval -14...-19 kraadi.