Lennuki lennuajaloo põhjal võib järeldada, et Kahni siinviibimise põhjuseks on Venemaal toimuv jalgpalli-MM.

Otse New Yorgist Eestisse lennanud Kahn kasutab Tallinna ööbimis- ja puhkepaigana. Näiteks lendas ta 10. juuli õhtupoolikul Peterburgi, kus toimus poolfinaal Prantsusmaa ja Belgia vahel, ning saabus mängu järgsel ööl tagasi Tallinna. Sama kordus 11. juulil, kui Moskvas mängisid teist poolfinaali Inglismaa ja Horvaatia.

70ndatel Iisraelist Ameerika Ühendriikidesse emigreerunud Kahn on suur jalgpallifänn. Mõned aastad tagasi püüdis ta ära osta Tel Avivi Hapoeli jalgpalliklubi.

Miljardär Kahn on Miami üks olulisemaid kinnisvaraärimehi, kes muuhulgas proovinud teha bisnist Donald Trumpiga. Kahn tahtis 2006. aastal ehitada Iisraeli 70 korrusega äri- ja eluhoone. Ta leppis Trumpiga kokku, et hoonele saab nimeks "Trump Plaza Tower". Sellest pidi saama Iisraeli kõrgeim pilvelõhkuja, mille katust ehtinuks kuldne kroon ja kuldplaatidega valmistatud kiri "Trump Plaza Tower". Paraku läks tehing lörri, sest Kahn müüs ehitamiseks mõeldud maatüki edasi. Trump kaebas seepeale Kahni firma kohtusse, süüdistades neid Trumpi brändi kahjustamises ja kohustuste täitmata jätmises, kuid jäi kaotajaks.