Räpikultuur on Eestis kahtlemata pead tõstmas, eriti noorte seas. Aga kui kohalikest trendiloojatest verinoored Soundcloud räpparid laenavad biite peamiselt netiavarustest, leidub meil selle kõrval ka kogenumaid artiste, kes produtseerivad oma lood algusest lõpuni kõik ise. Üheks nendest on Jazzy Bubblez, kes on küll varasemalt digitaalselt välja andnud mixtape-albumeid, kuid sai hiljuti maha ka ametliku esikalbumiga.

Kauamängival on 14 lugu, mille märksõnadeks on šampanja, ufod, kannikad, Hennessy, maavärinad, Instagram, kiired autod ning zombid. Päris muljetavaldav variatiivsus, millest räppar edukalt fantaasiarikkaid kujutelmi kuulaja silme ette suudab manada. Sealjuures on teemakäsitlused kohati pilkavad, kohati ülbed ja suurustlevad, kuid siiski eelkõige humoorikad. Seda kõike aga nii usutavalt, et tekitab kadedust ja suunab hedonismi radadele.

Kuna härra on juba pikemat aega tegelenud oma biitide USAsse eksportimisega, on ta rohkem kui kursis seal hetkel valitsevate trendidega, sealhulgas ka triplet flow räpistiiliga, mida ta ka ise kasutab. Säärane riimiloome ja laisk silbitamine tundub oma lihtsuses nii sundimatu ja pretensioonitu, et mõjub ehedalt. Ning külalisvokalistina kaasalööva Rundough heledam ning autotune’itud vokaal loob Jazzy madalalt bassise häälega sobiva sümbioosi.

Samuti tundub albumil (korduva mainimise tõttu) kuumaks teemaks olevat booty-paatos. On ju laialt levinud müüt, et on kaks valikut: meest paeluvad rohkem kas naise rinnad või tagumik. Tundub, et antud puhul on eelistus ilmselge.

Kuna Jazzy on eelkõige produtsent (kuigi ühes intervjuus on ta väitnud, et on räppimisega sama kaua tegelenud kui instrumentaali loomisega), siis väärtustab ta lugudes ka “tühja ruumi” - ehk annab oma biitidele korralikult vabadust lihtsalt olla ning ilma vokaalita tantsiskleda. Sellise mõnusa tasakaalu tõttu moodustub kogu albumist ühtlane tervik, millest aga leiab sobiliku pala igaks hetkeks - olgu selleks siis kas õhtuhämaruses unelev koju jalutamine või nädalavahetusel ereda päikese all rannas päevitamine.