Thai Airways on teatanud, et tõsiselt ülekaalulised reisijad peavad nende Boeing 787-900 Dreamlinerites reisima turistiklassis isegi siis, kui on ostnud äriklassi pileti. Põhjuseks on äriklassi istmete sisseehitatud õhkpadjaga turvavööd, mida pole lennufirma hinnangul turvaliselt võimalik kinnitada reisijail, kelle vööümbermõõt on üle 140 cm või kes plaanivad hoida süles imikut. Turistiklassis on toolid muidugi kitsamad, kuid turvarihmasid on võimalik jätkude abil pikendada.

IHG soetas enamusosaluse Regenti hotelligrupis

Intercontinental Hotels Group (IHG) teatas, et võtab oma tiiva alla noobli, kuid pisikese hotelliketi Regent. Hetkel on Regenti nime all tegutsevaid hotelle maailmas kokku kuus (Pekingis, Chongqingis, Singapuris ja Taiwanil, kuid ka Berliinis ja Porto Montenegros). 39 miljoni dollari suuruse investeeringu teinud IHG plaanides on kasvatada hotellide arv siiski 40ni: väljaehitamisel on hotellid Jakartas, Harbinis ja Phu Quocil, 2020. aastaks laienetakse New Yorki ja Bostonisse ning ka ikooniline Intercontinental Hong Kong, mis just Regentina 1980ndail tegevust alustas, läheb tagasi vana nime alla.

Disney alustab ristlus­reisidega algusega Roomast

Disney Cruise Line teatas oma fännide suureks rõõmuks, et alustab suvel 2019 majesteetlikke lõbureise piki maagilist Lõuna-Euroopa rannikut. Stardipaik on Itaalias, Rooma vahetus läheduses olev ­Civitavecchia sadam, kust tuleva aasta 14. juunil seilama suunduv luksuslaev teeb Vahemerel peatusi nii Itaalias, Prantsusmaal kui Hispaanias: teele jäävad Amalfi rannik, kaunis Cinque Terre, La Spezia, Salerno, Villefranche-sur-Mer, Marseille, Prantsuse Riviera sadamad ja Barcelona.

Disney Vahemere lõbureis on üks seitsmest uuest marsruudist Euroopas – laevareisid on planeeritud ka Cartagenasse Hispaanias, Prantsuse Bresti, Belfasti Põhja-Iirimaal, Göteborgi ja Nynashamni Rootsis ning Fredericiasse Taanis.

Egiptusesse saab taas ka Venemaa kaudu

Aeroflot taasalustab 11. aprillil pärast kahe ja poole aastast vaheaega lende Moskva ja Kairo vahel. Egiptus kadus firma sõiduplaanist pärast Metrojeti reisilennuki allatulistamist terroristide poolt 2015. aastal, mille käigus sai surma 224 pardal olnut.

Reisidiilid

AIR CANADA:

edasi-tagasi lennud Helsingist Torontosse alates 358 € koostöös teiste Star Alliance’i kompaniidega teatud päevadel aprillist jaanuarini. flightfinder.fi

AIR FRANCE:

edasi-tagasi lennud Tallinnast Ho Chi Minh Citysse alates 368 € septembris-oktoobris. edreams.it

WIZZAIR:

edasi-tagasi otselennud Tallinnast Kiievisse alates 79 € juunist oktoobrini. wizzair.com