Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž on sobilik kõigile täiskasvanutele

Paljudel juhtudel on põhjuseks nõrgenenud immuunsüsteem. See omakorda saab alguse näiteks halvast vere- ja lümfiringest.

Kui lümfiringe töös esineb häireid, siis see on sama hea kui keskaja rüütel läheb lahingusse praepanni kaanega. Näide on piltlik, kuid omab sügavamat mõtet sellest, et kehal ei ole võimalik ennast kaitsta. Kui haigustekitajaid ei saa transportida likvideerimispunkti ehk lümfisõlmedesse levib haigustekitaja üle keha. Olgu selleks viirus, seen, bakter või muu haigustekitaja.

Lümfisüsteemis vastutavad transpordi ja patrullimise eest lümfotsüüdid, kes haigustekitajat märgates neelavad selle ning transpordivad lümfisõlme. Sealt edasi toimub haigustekitaja kahjus- tustamine ja kehast väljutamine.

Probleemid algavad siis, kui lümfi- süsteem ei saa oma tööd korrektselt teha. Üheks põhjuseks võib olla vähene või õige mineraalse vee puudumine organismis.

Lümf ehk lümfivedelik koosneb umbes 90% veest. Kui kehas on vett vähe ei saa lümf toimida korrektselt. Selle tulemusena jäävad haigustekitajad ja jääkained kehasse, sest lümfotsüüdid ei pääse patrullima ning ei saa transportida haigustekitajaid hävitamisele lümfisõlmedesse.

Lümfisõlmede ülesanne on hävitada haigustekitajaid, tugevdada immuunsüsteemi, filtreerida kehast kahjulikke aineid ja juhtida vedelikku organismis.

Ühes ööpäevas valgub lümfisüsteemist verre umbes 2 liitrit lümfi. Kui lümfisüsteemi töö on haiguse või trauma tõttu häiritud ning vedeliku teekond kehas takistatud, siis tekivad tursed. Tursed tekitavad omakorda probleemi süvenemist. Lümfotsüüdid ei saa enda tööd teha, sest lümfisooned asuvad naha all rasvarakkude vahel.

Üldiselt arvatakse, et inimesel tekib rasvarakke naha alla juurde. Tegelikkuses rasvarakud punduvad ehk paisuvad suuremaks. Selle tulemusena on lümfisooned surutud pundunud rasvarakkude vahele ning lümfi liikumine soontes on häiritud. Rasvarakkude pundumine on nii naistel kui meestel kardetud vaenlase ehk siis tselluliidi teerajajaks.

Lümfil puudub "mootor" mis seda soontes liigutaks. Süda pumpab verd ja tekib vere liikumine. Lümfil selline võimalus puudub. Lümf ringleb lihaste töö tulemusena, ehk siis lümfiringet saab kiirendada kehalise aktiivsusega. Kuid mitte ainult – Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž on vahend, mis stimuleerib keha ja paneb lümfi kehas liikuma, et saaks alata keha normaalne tööprotsess ja puhastus jääkidest, mis on kehasse kogunenud. Halb veresoonkonna- ja lümfisüsteemi liikumine on paljude probleemide põhjuseks ka meestel.

SÜDAME JA VERESOONKONNA HAIGUSED VIIVAD HAUDA POOLED ALLA 65-AASTASTEST MEESTEST.

See statistika on hirmutav. Kuid rullmassaaž ja korrektne vee joomine aitab organismil korrektselt toimida ning ka neid probleeme leevendada. Beautiful Me kehasalongis käib järjest rohkem mehi, kes on saanud kogeda ise rullmasaaži mõju ja veendunud selle tõhusas toimes.

1927. aastal patendeeritud rull- massaaži masin ei ole kahjuks mitte kunagi varem saanud oma tähelepanu Eestis. Nüüd Beautiful Me kehasalongi eestvedamisel on see järjest populaarsust kogunud ning aidanud juba kümneid tuhandeid inimesi oma tervist parandada ning hoida.

Mis on Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž?

Rullmassaaž on leiutatud juba 1927. aastal ning videona dokumenteeritud aktiivne kasutus on pärit 40ndatest.

Masinad on tänaseks moodsamad ja varustatud efektiivsust tõstvate lisadega nagu näiteks infrapuna- ja kollageenilambid, kuid tööpõhimõte on säilinud tänaseni. Masinate tööpõhimõte ja toime on uuritud ja tõestatud ning väljatöötatud harjutused on paika pandud lümfimassaaži põhimõtteid järgides. Masina puidust rullikud masseerivad keereldes kogu keha. Läbides 15 erinevat asendit 56 minuti jooksul, saab kogu keha just õige koguse tõhusat massaaži, et keha tööle panna. Tugevust ja intensiivsust saab igaüks ise reguleerida enda keha survega vastu rullikut. Igaüks tunneb oma keha ise kõige paremini ning tunnetab kuidas ja milline koht rohkem tähelepanu vajab.

Beautiful Me kehasalong on maailma esimene salong, mis tõi rullmassaaži mugavalt kättesaadavaks kõikidele inimestele. See tähendab, et kehasalong pakub kliendile kõik vajaliku mõnusaks protseduuriks kohapeal – riided, pudelivesi, hubane ja nauditav atmosfäär.

Salong toimib nutisalongi põhimõttel – see tähendab, et protseduuri juhendavad ekraanidel Inga Lunge ja Liis Haab.

Klient ei pea kaasas kandma mitte midagi üleliigset ning saab muretult tulla nautima auhinnatud ja tõhusat rullmassaaži.

Sõna RULLMASSAAŽ on välja mõelnud ja kasutusse võtnud esmakordselt Beautiful Me kehasalong, et inimene saaks lihtsalt nimetada seda protseduuri, mida senini on nimetatud erinevate keerukate terminitega.

Beautiful Me kehasalongi klientide tagasiside on nii positiivne ja tulemused silmaga näha. Näiteks kaotab pärast 10-korra kuuri inimene keskmiselt kokku 20 cm oma keha ümbermõõtudest – see kõik on naha alla kinni jäänud jääkained koos liigse vee ja pundunud rasvarakkudega. Enesetunde paranemine ja energia tõus on põhilisteks argumentideks, miks rullmassaaži armastatakse.

Beautiful Me kehasalongi keha tööle paneva rullmassaaži toimet tõestavad kümned tuhanded eestlased, kelle positiivset tagasisidet ja infot kogemuste kohta saab lugeda kehasalongi Facebooki lehel.

Beautiful Me kehasalongil on kaheksa salongi üle Eesti, mis aitavad sinul endal end tervena hoida. Nii suur hulk kliente ja kiire salongide kasv on tõestuseks protseduuri tõhusas toimes.

Beautiful Me kehasalong teeb koostööd mitmete haiglatega ja kehasalongi püsiklientideks on hulgaliselt treenereid ja toitumisnõustajaid, kes teavad palju lümfisüsteemi vajalikkusest ja selle töö tähtsusest inimese kehas.

Privaatsed ja hubased ruumid lasevad igaühel muretult protseduuri nautida ja lasta enda keha ise töökorda seada.

Proovi ise, miks kümned tuhanded eestlased Beautiful Me kehasalongi rullmassaaži armastavad ning miks iga kuu külastavad neid tuhanded inimesed.

Leia sobiv asukoht kaheksa hubase salongi seast Eestis ning broneeri aeg www.kehasalong.ee
Jaga
Kommentaarid