SOODUS ODIN Odini sõdalaste kaubamärk on müügil – 100eurose alghinnaga enampakkumisel. Selle ettevõtmise võlgadesse langemine tähendab seda, et Eesti riigis on kord majas.
MELANIAL OMA KAMPAANIA USA presidendi abikaasa Melania Trump avalikustas kampaania „Be Best“, mille eesmärgiks on õpetada lastele sotsiaalse, emotsionaalse ja füüsilise tervise tähtsust. Oluline teema ja tervitatav, et esileedi pääseb meediapilti ka millegi muu kui valge kübara semiootikaga.

COPY-PASTE Värskelt ametisse vannutatud Venemaa president Vladimir Putin sõitis uhiuue Vene patriootliku limusiiniga Kortež Senate Limousine, mis peab välja vahetama ebapatriootlikud lääne automargid. Uus vene ime on siiski disainilt väga sarnane Rolls-Royce Phantomiga...

PÜRAMIIDIS POLEGI SALAKAMBRIT Tutanhamoni hauakambri alt, pealt ega tagant ei leitudki uut „salakambrit“, mida arheoloogid sealt hingevärinal otsisid. Aga nii tore oleks olnud!

Nädala sõna: Tüps

Uudissõna, mis tähistab soo- ja funktsioonneutraalset elundit keha alaosas. Kasutamiseks olukorras, mis eeldab äärmist ettevaatlikkust pidevalt muutuvate ja raskesti defineeritavate sooidentiteetidega isikutega suhtlemisel. Lansseeritud Mihkel Kunnuse poolt Postimehe arvamusloos.

Vaata ka tümps, küps, küpsis, tups, 2QS, UPS, must auk, Rootsi, võrdsete võimaluste volinik, Hups, Tups ja Lups, libe nagu lutsukala, šnaal, lark, coitus saxonicus, lebotama, Caitlyn Jenner, tantraseks, Rolf Junior, Eurovision, Mart Normet, Roosa Udu, nebula, ei liha ega kala, Brasiilia vahatamine.