MEEDIAPAUS Üha populaarsem komme ajakirjanduses teatud aja jooksul oma nägu mitte näidata ja mitte sõna võtta. Meediapause võtavad ennekõike just noorema põlvkonna staarid. Meediapaus katkestatakse, kui on tarvis midagi taas promoda.

MAAILM KONTORIS Viimase aja kõige naljakam blogi asub aadressil http://kontoris.blogspot.com.ee/. Lugege ja naerge ja saage teada, kuidas heeringat kärbitakse!

ISEPURUNEVAD ISESÕITJAD Juba teine isejuhtiv auto maailmas on lühikese ajaga kustutanud inimese eluküünla. Hukkunud on üks jalakäija ja üks juht. Keegi olevat ka Tallinnas märganud juhita autot. Ehk on siiski selleks liiga vara?

KERAKUJULISE MAJA TULEK Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium teatas aasta alguses, et alates 2020. aastast saavad ehitusloa vaid nullenergiamajad. Mida ümmargusem maja, seda energiatõhusam hoone! Edasi, seltsimehed!

Nädala sõna: vaenuturg

Majandusanalüütik Peeter Tammistu lansseeritud uudissõna, mis tähistab selliste poliitikute mänguvälja, kes teevad panuse soolise, rahvusliku, palga-, maa- ja linnarahva vahelise lõhe rõhutamise ja suurendamise peale, neid pooli teineteisele vastandades ja ise selle pealt mainekasu lõigates.

Vaata ka laenuturg, Nõmme turg, Balti jaama turg, mägraurg, urruauk, päranipuvõie, Marianne Mikko, NASDAQ, kellamees Lible, graavilõhe, graaviforell, mädamuna, munad Hiina moodi, vaevakask, liivakast, vaenukägu, Raimo Kägu, Kristiina Ojuland, RÜE, lihaturg, saepuru, „Laenatud naene“, LIPO, Mainor Meelis, Meelis Pai, Cambridge Analytica, EKRE, Keskerakond, Reformierakond, Donald Trump, tähelepanumajandus, Türkmenistan, vaenlane.