APEROL SPRITZ Tundub, et oranž suvejook, mis koosneb Aperoli aperitiivist, prosecco’st ja mulliveest, on sel suvel eriti kuum keelekaste (ja seda ka väljaspool pealinna lokaale). Ootame põnevusega, millal Spritzi hind muutub sama põletavaks kõneaineks kui keskpärase õlle oma Raekoja platsil.
ET IKKA ÕITSEKS JA LÕHNAKS! No eks me natuke ikka rõõmustame ka vihma ja jahedama ilma üle, sest siis jätkub varasuvist õiteaega kauemaks ja pojeng, lupiin, murtud süda, hortensia, roos jt praegused õitsejad ei viska kõik suure kuuma tõttu kiirendatud korras oma ilu maha. Ja see lõhn pärast vihma...

INIMESED EI PALU ENAM VABANDUST! Ei tea, mis see on, aga mida aeg edasi, seda sagedamini juhtub, et inimesed, kes on mingi p**a maha pannud, isegi ei palu enam vabandust! No kuulge, võtke ennast kokku!

LIBANAERATUS Vene telekanal fotošoppas Vene välisministri Lavroviga kohtunud Põhja-Korea juhi Kim Jong-uni mornile näole naeratuse. Muide, seda saab igaüks teha ühe tasuta telefoniäpiga. Ettevaatust!

Nädala sõna: Tutske

Sõna, mida kasutab aktiivselt poplaulja ja saatejuht Karl-Erik Taukar. Näiteks soovis Taukar hiljaaegu oma fännidele Facebookis uue singli „Salaja“ ilmumise puhul „Head kuulamist, jagamist ja tutsket nädalavahetust!“, varem on aga kiitnud Tartu toidukoha JOP tutsket burgerit. Ole ise ka ikka tutske, Karl-Erik!

Vaata ka ebatutske, tutipluti, turske, nätske, vintske, raske, sitke, priske, tutsakas, tuts, tutt, krutskid, sutsakas, turd, tüüakas, tümakas, matsakas, nutsakas, krapsakas, tüüakas, Myrakas, töllakas, dude, Andrzej Duda, Desmond Tutu.