KATE WINSLETI ÕDE Meelelahutusportaalis Elu24 ilmus uudis, et Kate Winsleti õde luges Eesti autori raamatut. Huvitav, kas Kate Winsleti õde Bruce Willise venda ka tunneb?
ENNU RATAS VALLUTAB VARSTI STAADIONE Populaarse agrodisko Ennu Ratas eeskujul on sündinud kümneid pidusid ja mitmed neist näivad kasvavat suuremaks kui esivanem. Pidu Carmen Club toob kultuurikatlasse Anne Veski ja videodisko (19. mai). Pidu 30+ toob Saku suurhalli Koit Toome, Terminaatori ja 2 Quick Starti. Elagu mõnus muusika ja vallatud joogid!

RONGISODIJAD Soperdajad värvisid ära mitu Elroni rongi. Kohe on oodata arvamuslugusid sellest, kuidas „ühiskonnakriitilised tänavakunstnikud rakendasid oma võõrandamatut õigust kunstilisele eneseväljendusele“.

SÄÄSTUERAKOND Reformierakondlane peab mõistlikuks toetuseks oma erakonnale 3,5 eurot per kärss, selgub arvutusest, kui 600 Reformierakonna liiget kogusid Kaja Kallase üleskutse peale kokku 2120 eurot.

Nädala sõna: Oravaratas

Oravaratas on Reformierakonna uue juhi Kaja Kallase ees seisev ülesanne kontrollida vana tagatuba, uusi näljaseid hunte, lootusrikkaid valijaid ning rahanumbrit tundvaid ärimehi. Termini sõnastas poliitikavaatleja Agu Uudelepp. Vanarahvas teab, et orav jookseb rattas nagu meeletu, aga kuhugi välja ei jõua.

Vaata ka Aino Kallas, Maria Callas, Call 911, kajamasin, kajakamber, ekopraksia, Viimsi vald, Hanno Pevkur, Autorollo, rent boy, „Päikeseratas“, „Nukitsamees“, trikiratas, Jüri Ratas, sitaratas, ratataa, rata­touille, Oravake, „Tsaar Saltaan“, „Pähklipureja“, oratoorium, Orvar.