MAIKUU 2018 Tänavune mai on olnud tõeline hinge- ja kondikosutus. Selle aastatuhande parim mai! Võtame tema terviseks ühe topski!
BYE-BYE PLASTIC Euroopa Komisjon esitas esmaspäeval ettepaneku võtta vastu uued kogu ELi hõlmavad eeskirjad, keelustades muu hulgas plastist ühekordsed nõud. Guud!

„JA“ Osal inimestest on kujunenud komme kasutada kirja teel suhtlemisel „jaa“ ja „jah“ asemel sõnakest „ja“, mis on sidesõna, mitte jaatus. Kas tõesti ei raatsi ühe tähe trükkimise võrra rohkem kilokaloreid kulutada? Või äkki „ei“ asemel „e“?

ARSTIDE SÕDA Savisaar on kohtukõlbulik, ei ole kohtukõlbulik, vist ikka on... Mehed, leppige juba ükskord kokku, kaua need kohtunikud peavad ootama!

Nädala sõna: Toblerone tunnel

Šveitslased on kindlasti uhked, et nende kodumaalt pärit šokolaad nimega Toblerone tähistab ka üht uut „isuäratavat“ ilutrendi. „Toblerone tunnel“ kujutab endast kolmnurkset auku, mis jääb naisterahva reite ülaosa vahele, kohe intiimpiirkonna alla. Toblerone tunnelite vaatlust on eriti hea teha Instagramis, kus sotsiaalmeedias aktiivsed kaunitarid oma ahvatlevaid kolmnurki meeleldi eksponeerivad.

Vaata ka Kim Kardashiani tagumik, Jennifer Lopezi tagumik, tunneli lõpus on valgus, duckface, rubiinpunased huuled, täitesüstid, Anna-Maria Galojan, Helsingi-Tallinna tunnel, Bastioni käigud, Saia kang, Rein Lang, Angeelika Kang, PAWG, šokolaad Nurr, „Šokolaadist prints“, golden shower, Riho Terras, illuminaadid, vaarao needus, Marabu, Fazer, faeces, Igor Mangi tagumik, Twix, Snickers.