Elisa Raamatut on lihtne ja mugav kasutada

Teenusega saad liituda ja soovi korral sellest ka loobuda arvuti tagant lahkumata – kiirelt ja lihtsalt. Elisa Raamatu äpis saad hõlpsalt sobiva raamatu välja valida ja seda kohe lugema hakata. Ka lugemise saad just endale mugavaks kohandada, sest sulle on abiks erinevad taustavalgused, kirjastiilid ja järjehoidja. Lisaks on võimalik uudistada, kes loevad parasjagu raamatuid, mis sulle huvi pakuvad, ning koguda nende inimeste raamaturiiulitelt uusi lugemismõtteid. Põnev, eks?

Olenemata sellest, kui palju raamatuid sa sirvid või loed, kuutasu sellest ei muutu.

Uudis! Revolutsioonilist lugemisvõimalust saab nüüd ka kinkida

Raamat on populaarne sünnipäeva- ja jõulukink, ent tihtilugu leiab kinkija end keerulise valiku ees – milline raamat valida? Enam ei pea valima! Kingi kõik korraga, üle 1500 teose! Kingi tegija valida on, mitu kuud lugemisõigust ta kinkida soovib, ning ostu saab veebis vormistada paari hiireklõpsuga. Kinkekaart läheb teele raamatukujulises kinkekarbis, mille toimetab kuller tasuta kohale. Kinkija võib kinkekaardi ka ise välja printida ja oma äranägemise järgi jõulukuuse alla paigutada. Kingituse saaja peab vaid kinkekoodi äppi sisestama ja kogu raamatuvalik ongi lugemiseks avatud. Loe lähemalt siit >

Kõikide mobiilsideoperaatorite klientidele

Elisa Raamatu äpp on mõeldud kõikidele olenemata mobiilioperaatorist. Pole tähtis, kas oled Elisa klient või mitte, lae äpp alla Google Play või App Store’i rakenduste poest ja asu raamatuvalikuga tutvuma. Et saaksid piiramatult osa kogu raamatuvalikust, liitu Elisa iseteeninduses Elisa Raamatu kuutasulise teenusega. See on tegelikult päris lihtne: mine veebilehele www.elisaraamat.ee ja järgi juhiseid!

Lisaks: kas teadsid, et vaid 5-minutilise igapäevase lugemissessiooniga võid aastaga läbi lugeda kuni kümmekond raamatut? Arvesta sinna juurde mõni mõnus õhtupoolik oma vastavastatud lemmikteosega ning saad päris arvestatava hulga maailmapilti avardavat kogemust ja seda kõike kodust lahkumata.

Nii Elisa kui ka kõigi teiste mobiilioperaatorite klientidele. Lae äpp alla ja proovi tasuta.