Üsna hoogsalt praegu üle Eestimaa kontserte andev Nublu jäi löömata ka superstaar Drake’il, kellel ilmus 29. juunil viies stuudioalbum „Scorpion”. Kanada räppari meeletut populaarsust arvestades võis eeldada, et ta võtab massiga kogu singlite tabeli endale, aga päris nii see ei läinud.

Drake on muidugi tubli – Michael Jacksonit sämpliv „Don’t Matter to Me” on uue plaadi lugudest kõige kõrgemal, Nublu järel teine, ning albumilt on tabelisse lennanud kokku kümme uut lugu ja varasem hitt „Nice for What” veel ka taastulijana.

Mõistagi ja oodatult on „Scorpion” selle nädala number üks albumitabelis.

Nublu „Mina ka” valitsusaega võib ohustada duo Öed lugu „Rulli Rulli Rulli”, millest on kindlameelselt hitt kasvanud. Eelmisel nädalal saabus see Eesti lugude tabelisse kohale seitse, selleks nädalaks on roninud mõned vaksad kõrgemale kohale kolm ning on pressinud end ka singlite tabeli esimese neljakümne sekka. Kohale 35.

Teine ohustaja võib olla NOËP ja Liis Lemsalu värske ühine lugu „Tangled Up”. Laul on potsatanud selle nädala ainsa uue tulijana Eesti lugude tabelis positsioonile 25, tõenäoliselt lendab veel jupp maad kõrgemale.

Mitte nii üheülbaline on uute tulijate olukord albumitabelis. Lisaks Drake’ile on oma tuttuute teostega Eesti kuulajatele piisavalt korda läinud Florence + The Machine’i album „High As Hope” (kohal 6), Gorillaze „The Now Now” (kohal 8) ja Sean Pauli „Mad Love The Prequel” (kohal 39).