Kõige stabiilsem on Eesti lugude tipp-40. Esimesel kuuel kohal on täpselt samad lood, mis läinud korral, üksnes veidi on kohti omavahel ümber mängitud. Nublu „Mina ka” jätkab esimesena, koosluse Öed „Rulli rulli rulli” pressis teiseks ja kujuneb äkki „suvelooks nr 2”.

Uusi tulijad Eesti tabelis pole ning kõige suurem sündmus kogu paremusjärjestuses on NOËPi ja Liis Lemsalu ühise loo „Tangled Up” tõus positsioonilt 25 kohale 8.

Singlitabelis on samuti esikolmik sama. Nublu jätkab liidrina, Clean Banditi ja Demi Lovato „Solo” on tõusnud kolmandalt kohalt teiseks ja lükanud enda selja taha Drake’i „Don’t Matter To Me”.

Kõrgeim uustulnukas on alles kohal 28. Perekond Carteri ühise albumi parim lugu „APESHIT” on küll juba tükk aega võimsa videoga promobuusti taha saanud, aga Eesti digitabelis näitab end alles nüüd.

Albumitabelis on viie esimese koha plaadid jällegi samad, kergelt vaid positsioone vahetanud. Drake’i „Scorpion” juhib endiselt ja teeb seda ilmselt veel pikalt.

Uusi tulijaid on terves tabelis vaid üks – briti sündipopi bändi Years & Years kolmas kauamängiv „Palo Santo” on Eestist kuulajaid leidnud ning esikümnesse tuisanud (kohale 9).