Neist kõige suurema hooga Frankie Animal ja nende „(Can’t Keep Calling) Misty“, jõudnud esikümne servale. Nende selja taha on tõusnud kohalt 23 kohale 11 Metsakutsu „Koplifornia“, mis tabelis seigelnud juba kolm nädalat ja kukkus tegelikult juba mängust välja.

Poolfinaalist ei saanud edasi ka Indrek Ventmanni „Tempel“, aga muusika digitarbimise tabelis läheb palal kenasti – uue tulijana kohal 14.

Veel on pääsenud teisest poolfinaalist tipp-40 hulka Karl-Kristjani, Karl Killingi ja WATEVA „Young“ (18. kohale) ja ongi kõik.

Kaugemalt tabelist veel teise poolfinaali palasid leiab: Nika „Knock Knock“ (kohal 44), Girls In Pearlsi „Spellbound“ (71) ja Evestuse „Welcome to My World“ (92).

Üleüldiselt on nimetatud laulukonkursi paladest finaali eel kõige paremal kohal Stig Rästa „HOME“, mis hoiab Eesti lugude tabelis positsiooni 3. Elina Nechayeva „La Forza“ on pisut tagasi andnud ja libisenud neljandalt kohalt seitsmendaks.

Aropi „Kiki Miki“ aga jätkab troonil olemist. Lool läheb kodumaiste lugude listis kuues nädal esimesena.

Albumite tabelis on elu rahulik. Eelmisel nädalal tabelitippu roninud soundtrack-plaadid – „Black Panther“ ja „Fifty Shades Freed“ – rokivad eesotsas. Esimesed kuusteist plaati on samad mis eelmisel nädalal – veidi on plaadid omavahel kohti vahetanud.

Kõrgeima uue tulijana on võimalik tervitada Sander Mölderi EPd „TIKS 068“, mis ilmus küll juba aasta alguses, aga nüüdseks on siis hoo sisse saanud.

Vanameister Boris Grebenshchikov on leidnud oma uuele plaadile piisavalt palju kuulajaid, et uustulnukana 40ndaks tõusta.

Singlitabelis jätkab viiendat nädalat esimesena lugu, mis juhib tabelis ka popmuusika suurtes maades – Suurbritannias ja USAs. See on Drake ja tema „God’s Plan“.

Kõrgeim uustulnuk on The Chainsmokersi uus singel „You Owe Me“. Meeste eelmine, „Sick Boy“ hoiab veel tugevasti teisest kohast kinni.