Esikümnesse on nimetatud EP-lt turninud ka lugu „Keti lõpp“, kus teeb kaasa ka Reket. Reket, kellelt siis 5MIINUST liidripositsiooni üle võttis.

Reketil pole aga kurta midagi. Tema album „Rahu“ toodab kuulamist endistviisi mahukalt. Räpikujul on tipp-10s viis lugu, tipp-40s kuusteist lugu ja album on endiselt kõige kuulatum Eesti plaat.

Huvitav nähtus Eesti lugude tabelis peesitab positsioonil viis. Seal on Karl-Erik Taukari pala „Salaja“. Lugu, mis ilmus juba 2016. aastal ühes Taukari teise albumiga „Kaks“. Kuid laul on nüüd singliks kuulutatud, video sellest netti üles riputatud ja raadiote ning sotsiaalmeedia kaudu edukalt hitiks tõugatud.

Nii et täitsa tasub albumitelt korraliku kampaania toel „singleid“ välja anda ka siis, kui lugu ise juba suhteliselt vana.

„Salaja“ tuules on kauamängiv „Kaks“ kihutanud albumite tabeli neljandale kohale. Nii kõrgel pole plaat seal tabelis varem käinudki.

Aga kus on eelmise nädala liider Elina Nechayeva „La Forza“? On kukkunud robinal 13ndaks.

Ei ole väga palju jätkusuutlikkust neil eurolauludel. Singlitabelis on väljamaised eurolaulud samuti teel allapoole. Eleni Foureira „Fuego“ püsib ainsana veel esikümnes (kohal 8, eelmine nädal 3). Mikolas Josefi leiab kohalt 18 (eelmine nädal 7), võiduka Netta kohalt 30 (eelmine nädal 8) ja Cesar Sampsoni kohalt 36 (eelmine nädal 9). Ülejäänud eurolugudel on tipp-40 arvestuses selleks korraks „head aega!“.

Singlitabeli kõrgeim uus tulija on Korea seitsmeliikmelise poistebändi BTS lugu „FAKE LOVE“. Sama punt on kõige tormakam uustulnuk ka albumitabelis – nende uus plaat „Love Yourself 轉 'Tear'“ on lausa esimeseks põrutanud!
Korea-poppi – olgem täpsed: Lõuna-Korea muusikatööstuses valminud poppi – on albumitabelis varemgi hiilinud, aga juhtkohta pole veel ainumaski plaat võtnud. Nüüd on.

Ja BTSi plaat on number üks ka Ameerika Ühendriikides. „Love Yourself 轉 'Tear'“ juhib sealset Billboardi kauamängivate tabelit ning on esimeseks K-popi plaadiks, mis on seesuguse saavutuseni jõudnud.
K-pop – tõeline ja arvestatav rahvusvaheline fenomen.