Nädala anekdoot

Taavi Aas juhatab Tallinna linna pressikonverentsi:

„Tänasest on lubatud emakeeles suhtlemine. Mihhail Kõlvart räägib Tondiraba jäähalli auditist.“

Kõlvart: „나에게 질문 해주세요.“

Aas: „Küsimusi on? Ei ole. Pressikonverents on lõppenud.“

Jäär

Leiad omale vanalinnas pidutsedes ägeda soome mehe. Viid ta enda juurde koju, aga kui sa tahaks hakata tõsiselt möllama, on soomlane sul voodis juba magama jäänud.

Sõnn

Leiad linnast suure ameeriklase nokkmütsiga, millele on kirjutatud Make America Great Again. Oled entusiastlik ja viid ta enda juurde koju. Voodis avastad, et mehe isiklik Ameerika on üsna tilluke, aga siis on juba hilja, et midagi teha.

Kaksikud

Kohtud internetis väga põneva austerlasega, kes kutsub sind kohe enda juurde Austriasse külla. Ta näitab sulle raamaturiiulit, kööginurka, voodit, kempsu ja suurt riiviga raud­ust selles keldritoakeses, mida ta sulle uueks elukohaks pakub.

Vähk

Leiad Facebookist toreda Türgi noormehe ja kutsud ta enda juurde. Kui ta on sinu juurde kohale jõudnud, teed vaikseid vihjeid, et võiks linade vahele pugeda, aga Türgi noormees teeb vaikseid vihjeid, et ta võib vajada Eestis poliitilist varjupaika.

Lõvi

Tassid koju toreda hispaanlase. Hakkate entusiastlikult asjaga pihta, aga kogemata lausud, et Barcelona on ilusam kui Madrid. Hispaanlane jalutab minema.

Neitsi

Konverentsilt leitud rootslane toob sulle roose, šokolaadi ja muumitrollidega tassi. Tunned, et ta on su unistuste mees ja sa pead teda kohe saama. Mees saab su vihjetest aru, aga tüütab sind järgmised 10 minutit küsimustega selle kohta, miks sul kodus seksiga nõustumise blanketti pole, mida ta allkirjastada saaks. Sul läheb selle peale isu üle.

Kaalud

Leiad Balti jaamast suure habemega turisti Moskvast. Viid ta koju ja kõik on hästi, kuni selgub, et ta keeldub seljast võtmast Putini pildiga särki.

Skorpion

Vead omale koju Ikla viinapoest leitud lätlase. Lätlasel on hea huumorisoon, aga siis, kui sina hakkad tegema vihjeid voodi suunas, hakkab lätlane ootamatult uurima, miks käivad kõik eestlased ainult Läti viinapoodides ega külasta imekaunist Koiva jõe orgu või Kuramaa hurmavaid randasid.

Ambur

Viid oma sakslasest sõbra autoga linna peale, et talle Tallinna tutvustada. Õhtul aga, kui sa tahaksid juba tegeleda huvitavamate asjadega, ei tule sakslane kuidagi voodisse, sest tal on vaja välja arvutada, kui palju Saksa maksumaksja raha on kulunud ühe või teise Euroopa Liidu vahenditega Tallinnas ehitatud tee peale.

Kaljukits

Kui briti kutt on lõpetanud, veeretab ta end sinu pealt maha ja teatab, et see on sinu jaoks Brexit.

Veevalaja

Lähed voodisse hiinlasega. Sa tahad tule kustutada, et saada hädavajalikku privaatsust, aga hiinlane tahab hoida tuld põlemas, et ta saaks üles leida su magamistoast kõik Hiinas toodetud asjad.

Kalad

Trollist number kolm leitud keenialane peab voodis vastu vaid 30 sekundit. Ütled pettunult: „Ma varem arvasin, et keenialased on rohkem pikamaamehed.“