Kadri Simson sai natuke rohkem kui aasta tagasi europarlamendi valimistel Narva linnas 12 häält, kuid nüüd on tema toetus Narvas nii suur, et ta esitati Keskerakonna esimehe kandidaadiks. See tekitas Yana Toomis suurt huvi.

Toom lisas, et 23. oktoobril toimunud koosolekul võtsid sõna austatud erakonnaliikmed, näiteks endine riigikogu liige Eldar Efendijev ning endine piirkonna esimees Jelena Valme, kes ütlesid, et nemad tahaksid Savisaart üles seada ja seda nad tegid. Samuti asusid nad Savisaare toetuseks allkirju koguma. Viimastel andmetel pole Narva piirkonna juhatus oma otsust muutnud ja Keskerakonna esimehe kandidaadiks on esitatud ainult Kadri Simson.

Eile toetas ka Keskerakonna Pärnu piirkond erakonna esimehe kandidaadina Kadri Simsonit. "Vaevalt tekib Pärnu linnas selline olukord nagu toimus Kadri fotodega näiteks Lasnamäel, kui üks telekanal käis ringi ja küsis, kes see on, ning üks naisterahvas oskas isegi arvata, et tegemist on Marina Kaljurannaga," viitas Toom piirkonna eripärale. Nimelt on Kadri Simson Keskerakonna Pärnu piirkonna esimees olnud alates 2011. aastast.

Toom oli kindel, et Edgar Savisaar on Keskerakonna tuleviku juht. Põlvkonnavahetustest rääkides lisas Toom, et poleks kunagi uskunud, et hakkab igatsema endist peaministrit Andrus Ansipit. "Kui ma võrdlen teda tema mantlipärjaga, siis ikka Ansipi kasuks kahtlemata. Ja ma usun, et ma pole üksi selles siin Eestis."

Toom lisas, et pole pimesi põlvkonnavahetuse pooldaja ning enda küsimusele, mille poolest on Kadri Simson parem kui Edgar Savisaar, vastas ta järgmist: "No tal on kaks jalga!"

"Ringvaates" Hundisilma talu lahtiste uste päevasid ning Savisaare "kino" tegemist kommenteerides ütles Toom, et tegemist on väga õige teoga ning lisas irooniliselt: "Väga õige, inimesed näevad oma silmaga, millises lossis see korruptant elab: normaalne Eesti talu, mis on - ma ütleks - väga kesises olukorras. See on ka asi, mis näitab, mis tegelikult toimub."

"Ma ei räägi sellest, et sinna kuuse alla on üks ajakirjanduspunkt tekkinud, sinna on vaja juba mingi biokäimla varsti panna, sest ma ei tea, kuidas nad vaesekesed seal terved päevad valvavad," ei jätnud Toom ka ajakirjanikele tähelepanu pööramata.