Tallinna kesklinn oli südaöö paiku üsna väljasurnud koht. Tundus, et paljud linlased olidki võtnud kuulda linnaisade manitsust veeta volbriõhtu pereringis ja kodus.

Kesklinnas oli rohkelt politseinikke, ent kampade kogunemisi silma ei torganud.

Tallinnas toimetati politseiosakonda toimetati õhtu ja öö jooksul 45 alkoholijoobes isikut, kelle hulgas oli ka seitse alaealist. Viimastele kutsuti lapsevanemad järgi, teatas Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja.

Volbriöö Tartus möödus samuti rahulikult. Suuremaid avaliku korra rikkumisi ei esinenud, teatas Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Delfile.

Politsei toimetas kainenema 11 isikut ja tabas seitse joobes juhti.

Ka teistest suurematest linnadest pole tulnud teateid avaliku korra rikkumise kohta.

Pärnumaal tabati üks alkoholijoobes sõidukijuht, politseiosakonda toimetati 5 täiskasvanut ja 10 alaealist, kes viibisid avalikus kohas alkoholijoobes. Alaealistele kutsuti vanemad järele.

Läänemaal tabati samuti üks alkoholijoobes sõidukijuht. Politsei tegeles nelja alaealisega, kes viibisid avalikus kohas, olles alkoholijoobes. Noorukid anti üle vanematele.

Hiiumaal tabati kolm alkoholijoobes alaealist, kes samuti anti vanematele üle.

Raplamaal tabati 2 alkoholijoobes sõidukijuhti, kaks isikut toimetati kainenema ning üks alkoholi tarvitanud alaealine toimetati politseijaoskonda ning anti üle vanematele.

Järvamaal registreeriti 7 väärtegu, tegemist oli kiiruseületamistega.

Saaremaal oli öö samuti väga rahulik ning ei avastatud ühtegi alkoholijoobes isikut ei avalikus kohas ega sõidukit juhtimas.

Politsei tänab kõiki inimesi, kes järgisid soovitusi jääda rahulikult koju ning veeta õhtu näiteks pere seltsis.