Tallinna volikogu delegatsiooni juhina Moskvas viibiv Vitsut väljendas duuma liikmete poole pöördudes oma rõõmu selle üle, et Tallinna ja Moskva vahel 15 aastat tagasi sõlmitud koostööleping toimib tänini heade suhete hoidmise ja laiendamise alusena.

Ühe näitena uutest teemadest tõi ta paari nädala pärast toimuva Tallinna visioonikonverentsi, kus seekord on kavas tutvuda ka Moskva kogemustega vananenud elamufondi kaasajastamisel. „Meile Tallinnas tundub, et partnerlusele tugineva ja mõlemale poolele huvipakkuva koostöö võimalusi ja valdkondi leidub meie suhetes kindlasti veelgi, sh ka kultuurivahetuse vallas,“ tõdes Vitsut.

Majandussuhete arendamise võimalustest rääkides viitas Tallinna linnajuht hiljutisel Peterburi visiidil toimunud kõnelustele sealsete ettevõtjatega, kes avaldasid suurt huvi kontaktide tihendamise vastu kahe linna vahel. Ka Moskvas on Vitsutil teisipäevast reedeni jutuajamised majandusjuhtidega, linna peaarhitekti ning rahvusvaheliste ja välismajandussuhete osakonna juhatajaga linnavalitsuses.

Eile kohtusid Tallinna kolleegidega Moskva linnaduuma esimees Vladimir Platonov ja fraktsioonide esindajad.