Aastal 2014 rajas vanglateenistus Ida-Virumaal Eesti Riigiametnike Klubi, mille eesmärgiks on luua riigi teenistuses töötavatele inimestele suhtlusvõrgustik ja pakkuda vaba aja sisustamise võimalusi.

Kuna paljud Ida-Virumaal töötavatest ametnikest on sinna lähetatud, võimaldab klubi tegevuses kaasa löömine leida neil kohapeal sõpru ja mõttekaaslasi, veeta vaba aega ja tutvuda lähemalt kohaliku eluolu ning eripäradega.

Eesmärkide täitmiseks peab projektijuht tegema tihedat koostööd Ida-Virumaal asuvate riigiasutustega, organiseerima klubi tegevust, korraldama erinevaid üritusi ja väljasõite, tegema aktiivset värbamistööd ja suhtlema avalikkusega, soovitama ning ellu viima palju häid ideid klubi arendamiseks.

Omalt poolt pakub Viru vangla muu hulgas brutopalka alates 1800 eurost, põhipuhkust 35 päeva aastas ja hüvitist alates teisest haiguspäevast.

Kandidaadil peab olema kõrgharidus, soovitatavalt kommunikatsiooni, turunduse või kultuuritöö korraldamise alal. Samuti peab ta oskama kõrg- ehk C1-tasemel eesti keelt ja suhtlustasandil soovitatavalt inglise keelt.