Mehe omaksed teatasid politseile, et leidsid kadunuks jäänud Aare Mõttuse surnukeha mitte kaugel Abja-Paluoja lähedalt Pätsi raba äärest, kust pühapäeva õhtul leiti tootmisjuhi auto.

Politsei operatiivgrupp ja kohtumeditsiiniline ekspertiis selgitab mehe surma põhjusi, teatas Viljandi politsei pressiesindaja BNS-ile.

Tema sõnul sai politsei reedel kell 21.20 teate, et sama päeva hommikul kella 11 ajal jäi kadunuks Abja-Paluojas elav 47-aastane Mõttus.

“Viimati nähti freesturba tootmise ja pakendamisega tegelevas AS-is Matrok tootmisjuhina töötavat meest kohalikus toidupoes, mille järel kadus ta koos oma sõiduauto Suzuki Swift’iga,” ütles pressiesindaja BNS-ile.

Pühapäeval õhtul leiti Mõttuse auto Abja-Paluoja lähedalt Pätsi raba äärest, kus asub ka AS-i Matrok üks tootmisalasid. Sündmuskohale saadetud politsei- ja piirivalvekoer kadunud mehe jälge üles ei võtnud.

Suzuki uksed olid suletud, kuid lukustamata. Salongis olid Mõttuse prillid, sigaretid, välgumihkel ja autodokumendid, süütevõti oli süütelukus. Autosalongis ja auto ümber operatiivgrupp võitlusjälgi ei tuvastanud.