Kasiino tulevases kohas, Tartu tänav 9 hoone esimesel korrusel asub praegu Dreamlandi padja- ja tekipood, millel lõpeb majaomanikuga rendileping aasta lõpul. Poe omanik, ettevõtja Illimar Toom on varem maininud, et kauplus jätkab tegevust mõnes teises kohas, kirjutab Sakala.

Osaühingu Cityclub peadirektor ja juhatuse liige Eno Juul ütles, et mängusaali avamiseks pole täpset tärminit kokku lepitud, kuid tõenäoliselt hakkab uus lõbustusasutus tööle saabuval talvel.

Viljandisse tuleku kohta lausus Juul, et see on firmale laienemise loomulik samm.

Praeguse seisuga saab uuest, viiendast kasiinost Viljandis omasuguste seas suurim, aga konkurentide plaanid ning tulevikus jõustuv hasartmänguseadus võivad selles korrektiive teha.

Juuli sõnul paigaldab Cityclub tulevasse mängusaali ilmselt rohkem kui 30 mänguautomaati, nagu on keskmiselt firma teistes saalides. Mängulaudu sinna ei tule.

Viljandis on praegu kolme firma neli kasiinot, millest kolm on Tartu ja üks Kauba tänaval.

Linnavalitsus on kasiinode küsimust korduvalt arutanud. Loomulikult on neid meie meelest Viljandis palju, aga seadus ei anna meile võimalust kasiinode siia tulekut piirata, nendib linnavalitsuse peaspetsialist Reet Lukas.