Panuse ja tulemusliku töö eest Viljandi linna arengusse andis volikogu lahkuvale linnapeale ja samuti riigikokku tööle suunduvale kauaaegsele sotsiaalameti juhatajale Helmen Küttile üle Viljandi linna teenetemärgi, teatas linna pressiesindaja BNSile.

Loit Kivistik on sündinud 1969. aastal Rakveres, lõpetanud Viljandi 4. keskkooli ja Eesti põllumajandusülikooli põllumajanduse mehaniseerimise erialal. Loit Kivistik on Viljandi linnavolikogu liige alates 2005. aastast. Praeguses koosseisus oli tema juhtida majanduskomisjoni töö.

Linnavolikogu kinnitas uue linnavalitsuse liikmete arvuks endiselt kaheksa. Linnavalitsuse koosseisus on linnapea, kaks abilinnapead ja viis linnavalitsuse liiget. Linnavalitsuse koosseisus jätkavad abilinnapea Rein Triisa (Keskerakond) ning liikmed Kalvi Märtin (Reformierakond), Villu Maamägi (Reformierakond), Tauno Tuula (Reformierakond), Helmut Hallemaa (Keskerakond) ja Gunnar Veermäe (IRL).

Uue liikmena kinnitati teise, haridus-, kultuuri- ja sotsiaalvaldkonda kureeriva abilinnapea ametisse Ardo Agasild, kes seni töötas Kaare kooli direktorina.

Linnapea palgamääraks kinnitas linnavolikogu 2146 eurot, abilinnapeade palgamääraks 1822 eurot ja linnavalitsuse liikmetele igakuiseks hüvituseks 153 eurot. Ametist lahkuvale linnapeale Kalle Jentsile ja abilinnapea Helle Aunapile määras volikogu hea töö eest preemia ühe kuupalga ulatuses.