Delfi lugeja kurtis, et Tartu-Viljandi maanteel alustatud teetööd on jäetud pooleli ning et see korrast ära teelõik lõhub autosid. "Arusaamatu on, et kooriti näiliselt korralik Viljandi-Tartu maantee pikalt üles alates Viiratsistt. Suurt tööd ei toimu, kõik lõhuvad autosid."

Maanteeameti pressiesindaja Allan Kasesalu sõnul on Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme teelõigu ehitushange tehtud kaheaastase tööna (sest selle aasta tarbeks on olemas vaid pool vajalikust rahast), töö lõpptähtaeg on järgmise aasta september.

Kasesalu lisas, et Ehitaja TREF AS teeb tänavu teetöid kindlasti kogu olemasoleva raha eest ning on avaldanud valmisolekut teha veelgi rohkem töid, kui selleks tänavu raha on eraldatud. "Maanteeamet omalt poolt on seisukohal, et töösse võetaks vaid nii pikk teelõik, kui suudetakse tänavuseks sügiseks korralikult katte alla viia. Augustis alustataksegi stabiliseeritud aluse ehitusega ning asfaltkatte ehitusega," mainis pressiesindaja.

Nimetatud teelõik viib Viljandi, kus sel nädalal toimub ka pärimusmuusika festival. "Folgi ajal uusi liikluspiiranguid antud teelõigul ei kehtesta, pigem paranevad olemasolevad tingimused," kommenteeris Kasesalu.

Maanteeamet soovitab folgilistel operatiivset infot tee- ja liiklusolude kohta küsida maanteeinfo lühinumbrilt 1510.