Eilsel Viking Lotto loosimisel peavõidu, miljon eurot võitnud mängija vormistas võidu. Võidupilet osteti internetist loosimise päeval kell 14:39 ning kuue mänguväljaga piletil tõi miljonivõidu pliks-plaks numbrivalik.

Võitjaks osutus kuuekümnendates aastates tallinlanna, kes käis võitu vormistamas koos oma abikaasaga. Rekordilise võidu saanud saanud naine oli väga avatud, emotsionaalne ja lahke ning jagas Eesti Loto töötajatega oma mõtteid nii elust, poliitikast kui heategemisest.

Head on naine armastanud teha palju, enamjaolt ikka nii, et tegijana ise saladuseks jäänud. Samuti sekkub naine enda sõnul alati, kui näeb, et nõrgematele liiga tehakse. Hetkel kaubanduses töötav pensionär on suur spordifänn ning kindlasti plaanib ta osaga võidetud summast toetada noortesporti.

Üldse soovib ta, et lastele pöörataks enam tähelepanu - nendega tegeldaks, aidataks neil leida neile sobivad hobid ning kindlasti ärataks huvi spordi vastu. Naine ise on suureks kasvatanud kaks last, kel endal ka juba lapsed.

Lisaks spordi toetamisele plaanib miljonivõitja investeerida uude eluasemesse ning toetada oma lapsi. Naine on kindel, et ta ei kuluta võidetud raha uisapäisa “mu kõrval on väga tark mees, ta ei lubaks mul seda teha”, ütleb emotsionaalne naine.

Pileti ostmisele ja võidule eelneval ööl nägi naine erilist und – kõik oli valge ja avar ja kuusnurkne. Äratas isegi abikaasa, et temaga seda jagada. Et eriline uni võiks lotovõitu tähendada, naine siiski aimata ei osanud, ning lotosaates võidunumbreid kontrollides ei osanud ta kuni viimase numbrini arvata, et just temast saab suurvõitja.

Lotovõidust ei ole naine peale abikaasa kellelegi rääkinud. “Äkki hoian ka laste eest saladuses ja aitan neid ilma, et võidu kohta räägiks,” arvab naine. Veel enne minekut ütleb naine, et kõige olulisem on teha asju südamega, siis õnnestub kõik.

Kõnealuse võidu suuruseks oli üks miljon eurot tänu Viking Lotto miljonigarantiile, mis kehtib alates 2013. aasta juunist - vastavalt kohalikele Viking Lotto reeglitele on Viking Lotto jackpoti võidufond Eestis alati vähemalt miljon eurot. Juhul kui jackpot läheb jagamisele mõne muu riigi mängijaga, nagu sedapuhku, ongi Eesti võitja võidusummaks vähemalt miljon eurot (suurema jackpoti võidusumma puhul vastavalt tegelikule jackpoti suurusele võidetud summa). Kui Viking Lotto peavõidu peaks korraga võitma mitu Eesti mängijat, läheb miljon eurot nende vahel jagamisele. Kõik Eesti Loto võidud on maksuvabad.