42-aastase kannatanu abikaasa Igor lükkas err.ee venekeelsele portaalile antud kommentaaris ümber versiooni, nagu võinuks ta naist tabada mõni terviserike, vahendab ERR.

„Jutt, nagu võinuks mu naisel hakata juba laskumise ajal torus paha, pole leidnud tõestust. Ta tundis ennast hästi ja lustis rõõmuga teistel atraktsioonidel. Teist versiooni, nagu võinuks ta pea laskumise ajal ära lüüa, arstid ei kinnitanud,“ selgitas abikaasa rus.err.ee uudisteportaalile.

Laupäeva õhtul juhtus Atlantis H20 Aquaparki veekeskuses ränk õnnetus, kui veest leiti teadvuse kaotanud 1972. aastal sündinud naine, kes viidi üliraskes seisundis Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Täna hommikuse seisuga on naine üliraskes seisundis haigla intensiivraviosakonnas.

Eile kinnitas Atlantis H2O Aquapark veekeskuse juhataja Andres Tiik Delfile, et sündmuskohal olnud kaks instruktorit reageerisid koheselt juhtunule: osutasid kliendile esmaabi ja elustasid teda kuni kiirabibrigaadi saabumiseni. Pärast nelja veekeskuses õnnetuse ja päästmise hetkel oleva külastaja kirjelduse saamist, kust selgub, et instruktorid ei käitunud professionaalselt, külastajad nägid vee all olevat naist ja üks külastaja tõi naise veest välja ning asus teda elustama, palus Delfi kommentaari Andres Tiigilt.

"Vetelpäästjast, kes vaikselt vette astus, naise põhjast välja toomisel kindlasti mingit abi polnud. Teine paanikas vetelpäästja jooksis samal ajal eemale abi järele. Lisandub veel töötajaid, kuid keegi midagi teha ei oska," kirjeldas aga täna üks külastaja laupäeval Viimsi veekeskuses juhtunud ränka õnnetust.