Tallinna TV peatoimetaja Mart Ummelase sõnul saavutati vaatajate arvu kahekordistumine mitte tõsieluseriaalide ega kistud naljasaadetega vaid väga heade kontserdi- ja spordiülekannetega ning uudistesaadetega. „Näiteks aasta kokkuvõtvat uudistesaadet, milles esinesid Hardo Aasmäe, Ignar Fjuk ja Aivar Riisalu, jälgis kokku üle 50 tuhande vaataja. Rock Hoteli aastapäevakontserti, Maailm samme täis kontserti ja Tartu poistekoori esinemist koos Jassi Zahharoviga nautis igaühte samuti poolsada tuhat Tallinna TV vaatajat,“ lisas Ummelas Raepressi teatel.

Tallinna TVl on palju vaatajaid ka Põhja-, Lääne- ja Lõuna-Eestis, mis näitab, et Tallinna TV siirdumine vabalevisse on olnud igati õigustatud.

2012. aastal keskendub Tallinna TV senisest enam uudistesaadetele. Õhtune programm algab kell 18.20 lühiuudistega, milles esitletakse ka uudiste põhisaate „TÄNA“ tähtsamaid teemasid. Põhiuudised korduvad ka öises programmis ja järgmisel hommikul kell 9.00. „Tallinna TV kasvatab uudiste areaali ka mujale Eestisse ning rikastab märgatavalt Info TV uudiste mahtu ja sisu,“ lisas uudistetoimetuse juht Revo Raudjärv.