„Vigastatud võitlejatest on Agor tõeline võitleja ka elurinnetel,“ ütles Gustav Kutsar, kes eile Pärnus veteranide ühingu nimel Tettermannile 1000-eurose tšeki üle andis.

„Lisaks tervise taastamise nimel tehtud pingutustele on Agor suutnud jätkata õpinguid. Nüüd on talle naeratanud abieluõnn ja kinkinud pisiperet. Olen uhke, et saan vigastatud võitlejate nimel Agorile ja tema perele üle anda paljude annetajate toetuse,“ lisas Kutsar.“

Agor Tettermann osales 2004. aastal kaitseväelasena operatsioonil Iraagi Vabadus, kui sai pommiplahvatuse tagajärjel raskelt vigastada.

Tettermanni perele kingitud raha annetasid inimesed 23. aprillil Eestis esimest korda peetud veteranipäeval, millega tähistati ühiskonna toetust kõigile välismissioonidel osalenud kaitseväelastele ja vigastatud sõjameestele. Veteranipäeval jagati veteranide toetussümbolit sinilille-märki ja koguti 2110 eurot annetusi.

MTÜ Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing otsustas eraldada annetusrahast 1000 eurot Agor Tettermanni perele ja kasutada ülejäänut sinilille-kampaania korraldamiseks järgmisel aastal.