"Me teeme tõesti hulga asju digitaalselt," nentis Rõivas, kuid lisas, et Eesti on ka väga progressiivne riik ja meie majandus on paarikümne aastaga kasvanud suisa 7,5 korda.

Noah osutas, et Eesti edu on märganud ka Ameerika Ühendriikide poliitikud. Jeb Bush ütles näiteks möödunud aastal, et Eestis saab tulu deklareerida viie minutiga. Kui Noah uuris, kas see vastab tõele, nentis Rõivas, et see oli varem tõsi, kuid nüüd on süsteemi uuendatud ja tuludeklaratsiooni tegemine võtab keskmiselt aega kolm minutit.

Saatejuht imestas ka selle üle, et Eestis saab ka hääletada interneti kaudu, mispeale Rõivas selgitas, kuidas see käib. Kui Noah küsis, kas see süsteem on turvaline ja kas pole olnud kaebusi, vastas Rõivas, et pole olnud ühtegi probleemi. "Möödunud aastal toimunud riigikogu valimised läksid väga hästi – minu erakond võitis," nentis Rõivas.

Saate teises osas vesteldi muuhulgas president Barack Obama Kuuba visiidist ja demokraatia poole püüdlemisest. Aga ka Brüsselis juhtunust – Rõivas rõhutas, et neid, kes põgenevad sõja ja terrori eest, ei tohiks süüdistada terroristide tegude eest. Samuti märkis ta, et terroristid tahavad, et inimesed oleks hirmul ja suletaks riikidevahelised piirid, kuid Euroopa ei tohiks karta ning peaks terroristidele vastu seistes säilitama ühtsuse ja tegema koostööd nii omavahel kui ka USAga.