„Kohtumine presidendikandidaadiga kinnitas, et maailmavaateliselt on meil suur ühisosa. Kersti näol saab Eesti endale riigipea, kellel on vajalik kogemustepagas välispoliitikas, visioonikus Eesti ja Euroopa kontekstis ning hoolivus meie riigi tuleviku suhtes,“ tõi Priit Sibul esile Kersti Kaljulaiu tugevaid külgi.

Tema sõnul arutati kohtumisel teemasid, mis praegu Eesti inimeste ees laual on.

"Arutasime teemasid, mis on seotud Eesti ja Euroopa väljakutsetega. Arutasime rändekriisi, majanduskasvu, haridustemaatika, haldusreformi üle. Need asjad, mis on Eestimaa inimeste ees laua peal."

Neile küsimustele olid Kaljulaiul olemas väga head ja sisulised vastused, ütles Sibul.

Sibul lausus, et Kersti esinemine fraktsioonis näitas, et hoolimata suhteliselt ootamatust presidendikandidaadiks saamise ettepanekust on temas kõvasti sisu saamaks Eestile väga heaks presidendiks. „Ta pole kunagi osalenud aktiivses poliitikas, kuid selle lühikesega ajaga mil ta kohtus Riigikogu vanemate koguga ja fraktsioonidega eraldi on ta demonstreerinud oskust leida ühisosa erinevate poliitiliste jõududega,“ ütles ta ning avaldas lootust, et keegi ei hakka kuhugi trügima ja Kaljulaid saab 68 häält kokku.