Videost on näha, kuidas hiljuti eetris olnud "Aktuaalse kaamera" lõpus võtab sõna uudisteankur Priit Kuusk, kes lausub: "Saate lõpetuseks tahaks meenutada aga hea käitumise kuldreeglit: noblesse oblige ehk seisus kohustab. Kena õhtut."

Seejärel tuleb mängimisele lõik president Ilvese avalikust kohtumisest Gruusia presidendiga, mille alguses lausub president Ilves ajakirjanikele viidates: "Kuule, viska nad välja, out, okei."

Siinkohal tuleb märkida, et uudisteankur Priit Kuusk viitas ilmselt president Ilvese sellisele käitumisele just nimelt väljendiga "noblesse oblige", kuna president ise kasutas seda väljendit oma kunagises ajakirjandust kritiseerivas kõnes.

Nimelt ütles Ilves Eesti ajakirjanduse rajaja Johann Voldemar Jannseni mälestusmärgi avamisel Pärnus 1. juunil 2007. aastal peetud kõnes, et me "teame ütlust noblesse oblige, otseses tõlkes aadliku seisus kohustab, demokraatlikus ühiskonnas aga selle lühivormi seisus kohustab. Ja ajakirjanikel, kes rõhuvad oma neljanda seisuse staatusele, tuleb mõista, et seisusel on oma kohustused. Jaan Tõnisson on siin heaks eeskujuks. Tema mõistis seisusega kaasnevaid kohustusi: rääkida tõtt, vältida hüsteeriat, teenida avalikkust, mitte mõelda kasumile ega sensatsioonile."