"Ma ei saa aru, miks ta nii kaugele läks. Murelikuks teeb, miks ta seal oli. Muret tekitab ka Pähklimägi. Ehk tuleks sinna turvakaamerad üles panna," leidis üks vanem naisterahvas.

"Sugulased rääkisid, et tüdruk tundis ennast viimasel ajal halvasti ja suhtles mingite endast vanemate noormeestega. Oletame, et vanemad ei jälginud korralikult teda. Ei taha kedagi arvustada, aga see on minu arvamus."

"Teeb murelikuks, et tüdruk on 14-aastane ja mitte keegi ei võtnud temaga ühendust õhtul, et teda ei olnud kodus."

Darja kaks sõbrannat mõtlesid, et tüdruk on kusagile jalutama läinud või on pikemalt pidutsema jäänud. Sõbrannad olid ühed esimeste seas, kes said teada Darja surmast. Küsimusele, kas nad teavad, mis tegelikult Darjaga juhtus, vastasid nad, et lähtuvalt vabatahtlike otsijate infost, võivad nad oletada. "See on kinnine ja kinnitamata info ja kui tulevad ekspertiisi tulemused, siis on kõik selge ja saab täpsemalt rääkida."

Kolmapäeval kella 13 ajal teatati politseile, et Narvas Pähklimäe terviseraja lähistelt leiti tütarlapse surnukeha. Politsei tegi kindlaks, et tegemist on reedel, 4. detsembril kadunuks jäänud 14-aastase Darjaga.