"Esimese väljakutse tegi lapsevankriga jalutanud naine valesti parkimise pärast, auto oli jäetud keset ülekäigurada. Pool tundi hiljem helistas sama naine tagasi ja ütles, et autos on ka väike poiss, kelle pärast hakkab mure tekkima," rääkis MUPO pressiesindaja Meeli Hunt.

"Poisile oli jäetud telefon, millega ta seal mängis, ta oli väga rahulik ning ilmselt selliste olukordadega harjunud," arutles Hunt. "Küsisime poisilt, kus ta ema on ning ta vastas, et ema läks kollasesse majja,".

Seepeale käidi koos poisiga läbi lähedalasuvad kollased majad ning kohvikud, millele poiss viitas, kuid ema sealt ei leitud. Kuna Hundi sõnul pole MUPOl pädevust poissi autost niisama ära võtta, kutsuti välja ka politsei.

Koos politseiga ning 5-aastase põnniga leiti üles ka ema, kes paistis politseeskordist selgelt ehmunud. "Palusime emal vähemalt auto õigesti ära parkida, kuid naine ütles, et oodake üks minutike, ma juba kohe lõpetan," selgitas Hunt.

Tema sõnul oli ema kadunud poolteist tundi. Maja, milles ema koristustöid tegi, oli poole kilomeetri kaugusel. "Ta oleks saanud ju ka lähedamale ning õigesti parkida," lõpetas Hunt.