Uus reklaamklipp näitab ohvitseri koondkuju kui püsivate väärtuste kandjat läbi aegade ja tutvustab laiemale avalikkusele Kõrgemat Sõjakooli kui õppeasutust, mis lisaks ohvitserikutsele annab noortele kaasa ka püsivad ja kõrged väärtused, teatas kaitsejõudude peastaap.

"Tänapäeva julgeolekukeskkond nõuab ohvitserilt laia silmaringi ja häid tehnilisi oskusi, et tulla toime olukordade kiires muutumises. Samas on ohvitseri elukutse juures neid väärtusi, mis on püsinud läbi aja," ütles Kaitseväe Ühendatud Õppeasutuste ülem kolonel Aarne Ermus. "Need väärtused - täielik pühendumine, ustavus, ennastsalgavus, otsusekindlus ja distsiplineeritus, ning muidugi - suutlikkus vastutada oma tegude eest - on igihaljad."

Kampaania teeb unikaalseks reklaamvideo teostuse tehnoloogia. Reklaamklipid on Eestis esmakordselt filmitud nii 2D kui 3D versioonides. Unikaalne on just võtetel kasutatud kaamera, mis on välja töötatud Tallinnas ja toodetud koostöös kaameratootjaga Silicon Imaging. Kaamera loonud Eesti meeste Kaur ja Kaspar Kallase sõnul on tegu tõenäoliselt maailma esimese 3D kaameraga, mis on tänaseks laiemat rakendust leidmas Euroopa filmitööstuses.

"Vapruse Kutse" on kolmas osa kaitseväge väärtustavast reklaamikampaaniast, mis sai alguse 2008. aastal, kui esmaesitlusele tuli reklaamikampaania "Elu Kutse".

Klipi 3D versioon hakkab jooksma CC Plazas 3D filmide ees, tavaformaadis klipp TV3s ja TV6s, samuti saab klippi vaadata Värbamiskeskuse kodulehel ja Youtube'is Sõdurilehe kanalilt.